Hvad er keto og ketones  www.Pruvit.dk
Pruvit Keto

Hvad er keto og ketones www.Pruvit.dkHvad er ketoner og hvad er ketose? Når vi tænker på kroppens naturlige brændstoffer, tænker vi på glukose, eller sukker. Vi ved at vores krop skal bruge sukker som et brændstof, men hvad mange folk ikke indser er, at fedtstoffer kan være en lige så god, eller endda bedre, energikilde til kroppen. Processen med ketose refererer til kroppens evne til at bruge fedt som dens primære energikilde, over glucose. Når kroppen forbrænder fedt, producerer den tre biprodukter af fedtnedbrydning, β-hydroxybutyrat (BHB), acetoacetat (ACA) og acetone. Disse biprodukter kaldes ketoner. Dette er en naturligt opstående process og det er hvad der tillader vores kroppe at overleve under tider med føderestriktion. Når et individ begynder at følge en diæt med et lavt indhold af kulhydrat, skal kroppen lede efter en anden energikilde og den bruger fedtsyrer og fedtdepoter til at give den nødvendige energi. Leveren nedbryder fedtet og udløser ketoner i blodet, der skal bruges af hjernen og andre organer til at producere energi. Det interessante ved ketoner er, at BHB kan være en mere effektiv kilde til brændstof for hjernen end glukose, og fordi ketoner er vandopløselige ingredienser, fjernes alt overskydende gennem urinen (BHB og ACA), eller udåndes (acetone). Hvad er fordelene? Den ketogene diæt blev først populær som behandling mod anfald hos børn der lider af epilepsi, og de neuro-beskyttende fordele ved ketoner blev opdaget. Mens forskningen i processen af ketose stadig udvides, fortsætter listen over fordele blot med at vokse. Vægttab & Blodsukkerbalance. Dette er en af de mere populære, og ønskede fordele ved ketoner. Ketoner har vist sig at forbedre sensitivitet for insulin, sænke og stabilisere blodsukkerniveauer, bidrage til en øget følelse af mæthed, og sænke trangen til mad. Individer med et højt niveau af ketoner kan afstå fra den almindelige idé om at 6 måltider om dagen er normen. På grund af et øget niveau af mæthed, spiser du bare når du er sulten. Ikke mere kalorietælling eller opmåling af mad! Alt sammen med betydelige fordele af vægttab. Forbedringen af blodsukkerniveauerne kan også forklare hvorfor ketonerne har vist sig at være fordelagtige for type II diabetes, og kvinder der lider af polycystisk ovariesyndrom.

Bedre Brændstof. Bedre Energi. Energiniveauer og atletisk præstation har også vist betydelige forbedringer ved supplement af Pruvit ketoner.

Ketoner spiller en rolle i forbedret blodcirkulation. De virker til at fremme funktionen af motorisk præstation. Dette er hvorfor at ketoner ofte refereres til som ”superbrændstof”. Ketoner er også kraftfulde antioxidanter, de har en anti-katabolsk effekt og hjælper med at bevare og fremme muskelmasse. Ketoner er også blevet associeret med en øgning af forgrenede aminosyrer (BCAA), som spiller en rolle indenfor muskelvækst. Ydere fordele. Listen over fordele ved ketoner er udtømmende. Udover effekter af vægttab og forbedret energi og muskelpræstation, er ketoner blevet associeret med: migrænebehandling, neuro-beskyttende fordele ved lidelser med anfald; ADHD; Alzheimer, hukommelse- og kognitiv funktion; Parkinsons og Multipel sklerose autisme og forbedret adfærdsmæssig og social indvirkning.